Ağrı ve Şemdinli'den acı haberler! 4 asker, 1 korucu şehit...

Ağrı'nın Doğubayazıt iiçesi Tendürek Dağı kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu 3 asker ile 1 korucu şehit oldu. Şemdinli'de çıkan çatışmada da 1 asker şehit oldu.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

"24 Mayıs 2017 tarihinde Van/Çaldıran, Gülizar mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek üç tırın yakılması olayını müteakip bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden Güvenlik unsurlarımız ile bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler arasında çatışma meydana gelmiştir. Söz konusu çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman güvenlik korucumuz şehit olmuş ve dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.

ŞEMDİNLİ'DE 1 ASKER ŞEHİT

25 Mayıs 2017 tarihinde Hakkâri/Şemdinli. Koçtepe bölgesinde 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler ile çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Çatışma esnasında terör örgütü mensubu silahlı iki terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu iki olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; tedavileri süren kahraman silah arkadaşlarımıza ise acil şifalar dileriz."

Ağrı ve Şemdinli'den acı haberler! 4 asker, 1 korucu şehit... ile ilgili etiketler PKK Çatışma Şehit Tendürek
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.