"Ağlamayana mama yok ama biz ağlamayacağız"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Trabzonspor maçının ardından Galatasaray'a olay göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy son derece sert açıklamalarda bulundu.

"BİZDEN DAHA KÖTÜ OLAN BİR HAKEM VARDI"

Pozisyonu az olan ama mücadelesi fazla olan, tartışılacak pozisyonu fazla olan bir maçtı. Biz kötüyüz. Ancak iyi mücadele ettiğimiz anlar oldu. Goller, pozisyonlar, direkten dönen toplar eşit. Buna rağmen daha baskılı oynadık. Gönül isterdi ki, çok daha iyi oynayalım. Ancak bizden daha kötü olan bir hakem vardı.

"AĞLAMAYANA MAMA YOK AMA BİZ AĞLAMAYACAĞIZ!"

Ne yaparlarsa yapsın bu çirkin oyunun içinde olmayacağız. TFF ziyaretlerimizde futbolu nasıl güzelleştirebiliriz diye konuşacağız. Kesinlikle biz bundan nasıl faydalanırız, şunu şöyle yapın diye tavizlerde bulunmayacağız. 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımızın performansını kutluyoruz. Tabi genel performansımız kötü. Fenrebahçe bu değil ama kimse bundan vazife çıkaramaz. Ağlamayana mama yok ama biz hiçbir zaman ağlamayacağız.

"Ağlamayana mama yok ama biz ağlamayacağız" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Semih Özsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Okul bahçesini köpek yuvası yapmışlar! Müdürün beslediği kangal köpeği öğrenciye saldırdı...

Başakşehir’de okul müdürü tarafından ilkokul bahçesinde beslenen 2 kangal köpeği, 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı. Saldırı sonucu öğrenci yaralanırken okul yönetiminin veliyi yanlış bilgilendirdiği ortaya çıktı. Veli Hatem Yardımcı, okul yönetiminden şikayetçi oldu.