Ağaca bağlı köpeği kalasla döve döve öldürdü

Zonguldak'ta çekildiği belirtilen bir görüntü sosyal medyada insanım diyen herkesin tüylerini diken diken etti. Cep telefonu kamerası ile çekildiği anlaşılan görüntüde bir kişinin ağaca bağlı köpeği kalasla dövdüğü görülüyor. Ağacın etrafında dönerek darbelerden kurtulmaya çalışan köpek başına aldığı darbelerle can veriyor. Güvenlik güçleri bu görüntüler üzerine köpeği öldüren kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Ancak, şu ana kadar Zonguldak'ta bu kişinin varlığı tespit edilemedi.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Görüntülerde, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin ağaca bağladığı köpeğe sopayla defalarca vurarak öldürdüğü anlar bulunuyordu.

Köpeğin acı içindeki çığlıklarına aldırmadan peş peşe darbeler indiren adamın bu görüntüsünün çekildiği yer olarak da Zonguldak iddiasında bulunulmuştu. 

Bunun üzerine Zonguldak emniyeti ve jandarma il genelinde bu şahsı bulmak için çalışma başlattı. Ancak, haber yayına hazırlandığı ana kadar şahsa ilişkin ne bir kimlik tespiti, ne de bulunduğu yer hakkında bir bilgiye ulaşılamadı. 

Zonguldak Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı: 

"5-6 Şubat'ta 'Zonguldak'ta kimliği belirsiz bir kişinin ağaca bağlı köpeği, elindeki sopayla vurarak vahşice öldürdüğüne' ilişkin sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve büyük bir tepki uyandıran video ve haberle ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince yapılan detaylı araştırmada ilimizde böyle bir şahıs şu ana kadar tespit edilememiştir. Kolluk kuvvetlerimizce araştırmaya halen devam edilmektedir"

Ağaca bağlı köpeği kalasla döve döve öldürdü ile ilgili etiketler Zonguldak köpek emniyet Jandarma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.