Afyonkarahisar'da feci kaza! Kontrolden çıkan tır 6 aracı biçti

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kontrolden çıkan bir tır karşı şeride geçerek biri traktör, 6 aracı biçti. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 4 kişi ise yaralandı.

Afyonkarahisar-Antalya karayolu Dinar ilçesinde meydana gelen kazada; Azerbaycan uyruklu Qasımov İsgender Y., idaresindeki 20 ZA 427 plakalı rulo iplik yüklü tır henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıktı. Tır yol ortasındaki refüjü aşıp karşı şeride geçip önce Çağlayan Gürsu sevk ve idaresindeki 03 RG 161 plakalı araca ardından Mehmet Balon yönetimindeki üstünde sıfır kilometre traktör yüklü olan 03 FH 214 plakalı çekiciye ardından 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca çarptı.


YARALANAN 4 KİŞİDEN 2'Sİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına dönerken, tırın dorsesi ise yol yan yattı, içerisindeki rulo iplikle ise çevreye dağıldı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulanslarla kazada yaralanan ve isimleri belirlenemeyen 2 kişi ambulanslarla hastaneye götürülürken, hafif yaralanan 2 kişi ise tedaviyi kabul etmedi.


KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Korkunç kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde tırın karşı şeritten gelip, önce dönmeye çalışan sıfır kilometre yüklü çekiciye ardından diğer araçlara çarptığı anlar yer alıyor.

Afyonkarahisar'da feci kaza! Kontrolden çıkan tır 6 aracı biçti ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Dinar kaza Trafik kazası Antalya karayolu tır kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.