Afrin şehidinin ağabeyi konuştu! / VİDEO

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın başkentin Sincan ilçesindeki babaevinde yas var.

Özalkan çiftinin üç çocuğundan ortancası olan Musa Özalkan’ın şehadeti, Ankara Ayaş'taki ailesini yasa boğdu. Acılı ailenin evi taziye ziyareti için gelenlerle dolup taştı. Şehidin babaevine Türk Bayrağı asıldı.

"BİR ÖLÜR BİN DOĞARIZ"

Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi Musa Özalkan'ın ağabeyi kardeşine şehitlik mertebesi nasip olduğu için Allah'a şükrettiğini, kendilerine de bu mertebenin nasip olması için dua ettiğini söyledi.

Şehidin ağabeyi Hakimler ve Savcılar Kurulu Müfettişi Necip Özalkan, şehit kardeşinin evli ve 5 aylık bir kızı olduğunu belirterek: "O bizim, hepimizin, tüm vatanın kızı, kardeşi. Rabb'im onun ömrünü bahtını açık etsin. İslam'ın son sancaktarı olan bu ülke için bu devlet için hepimiz bir ölür bin doğarız. Çok şükür annemin de babamın da başları dimdik" dedi.

Afrin şehidinin ağabeyi konuştu! / VİDEO ile ilgili etiketler Afrin Şehit zeytin dalı abisi
GÜNÜN VİDEOSU

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditler savurup camı yumrukladı...

Üsküdar'da bir taksici yol verme nedeniyle tartışma yaşadığı kadın İETT otobüsü şoförüne tehditler savurup hakaretlerde bulundu. Otobüsün camını da yumruklayan gözü dönmüş taksici gözaltına alındı. Dehşet anları kamerada.