Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Gamze Mehmethan'ın tek fotoğrafları!

Afrin'de şehit düşen Fatih Mehmethan eşinin paylaşımı yürek yaktı. Mehmethan'ın eşi, düğün albümünde yer alan fotoğralar karelerini tek başına çekildi. Şehidin eşi Gamze Mehmethan'ın paylaşımları araştırılıyor. İşte Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Gamze Mehmethan'ın paylaştığı fotoğraflar! Detaylar haberimizde...

Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Afrin'de şehit düşen Fatih Mehmethan'ın eşi, Gamze Mehmethan'ın düğün albümünde yer alan fotoğraf karelerini tek başına çekildi. Yürek yakan fotoğraflar ise gündemde araştırılmaya başlandı. Gamze Mehmethan'ın paylaştığı fotoğrafları! İşte Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Gamze Mehmethan'ın tek fotoğrafları!

Afrin Harekatı'nın şehitlerinden biri de Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'dı. Şehidin acı haberi o dönemde baba ocağı olan Ümraniye'ye düşmüş ve şehidin ailesi gözyaşlarına boğulurken, acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehidin evine akın etmişti.

Şehidin eşi Gamze Mehmethan ise eşinin cenazesini askeri üniforma ile karşılamış ve tabutun başında 'Kalk da bana gel' diyerek adeta yürekleri dağlamıştı.

Eşinin şehit düştüğü dönemde henüz 4 aylık evli olan Gamze Mehmethan, aradan geçen sürenin ardından eşiyle çektirdiği düğün fotoğraflarının aynısını bu kez tek başına çektirdi.

Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Gamze Mehmethan'ın tek fotoğrafları! - Resim : 2

 Tek başına çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Mehmethan'ın boynunda eşinin künyesi ve alyansını taşıdığı dikkatlerden kaçmadı.

 

Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın eşinin paylaşımları! Gamze Mehmethan'ın tek fotoğrafları! ile ilgili etiketler afrin şehidi Fatih Mehmethan eşinin fotoğrafları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.