Afra Saraçoğlu, Bodrum tatilinde Şevval Şahin'in sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi

Mert Ramazan Demir ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen 25 yaşındaki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Bodrum Yalıkavak'ta bir plajda görüntülendi. Saraçoğlu'na plajın locasında Şevval Şahin'in sevgilisi Murat Kazancıoğlu eşlik etti.

Mert Ramazan Demir ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen 25 yaşındaki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Bodrum Yalıkavak'ta bir plajda görüntülendi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Afra Saraçoğlu'na plajın locasında Şevval Şahin'in sevgilisi Murat Kazancıoğlu eşlik etti.

Afra Saraçoğlu, Bodrum tatilinde Şevval Şahin'in sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi

O arada gözler Mert Ramazan Demir'i aradı. Şevval Şahin, sevgilisinin yanında görünmezken Mert Ramazan Demir’in ise Türkbükü’nde bir detoks merkezinde olduğu öğrenildi.

Afra Saraçoğlu, Bodrum tatilinde Şevval Şahin'in sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.