Afili Aşk'ın yıldızı Burcu Özberk yeni projesini duyurdu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrolleri paylaşan Burcu Özberk birçok kişinin beğenisini kazanmayı başardı. Mart ayında final yapan Afili Aşk dizisinin ekranlara veda etmesi üzerine Burcu Özberk yeni proje için kolları sıvadı.

Güzel oyuncu Burcu Özberk yeni projesi ile ekranlara geri dönüyor. Afili Aşk dizisi ile büyük çıkış yakalayan Burcu Özberk önümüzdeki sezon yer alacağı proje için anlaşmaya vardı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Kimsesizler dizisinde yer alacak Özberk setten ilk fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.

Afili Aşk'ın yıldızı Burcu Özberk yeni projesini duyurdu!

Ünlü oyuncunun yeni sezonda büyük merakla beklenen Kimsesizler dizisinde yer alması hayranlarını çok mutlu etti. Ünlü oyuncu bu sefer dram projesinde kendisini gösterecek. Romantik komedilerin aranılan isimlerinden olan oyuncunun, dram işinde nasıl performans sergileyeceği de merak ediliyor.

Nadim Güç’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Ebru Hacıoğlu ile Verda Pars yazdı. Beren Gökyıldız, Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özbek ile Kübra Süzgün dizinin başrolünde yer alıyor.

Afili Aşk'ın yıldızı Burcu Özberk yeni projesini duyurdu! ile ilgili etiketler Burcu Özberk
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.