Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izle! Evlilik teklifi...

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam eğlenceli bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Kerem ile Ayşe arasında gerçek bir evlilik heyecanı başlıyor. Volkan ise kırdığı potlar ile eğlenceyi ikiye katlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Kerem ile Ayşe arasında gerçek bir evlilik heyecanı başlıyor. Volkan ise kırdığı potlar ile eğlenceyi ikiye katlıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam eğlenceli bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk dizisinin son bölümünde; yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe’yi de karşı karşıya getirir. Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür.

AFİLİ AŞK 28 YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Evlendikten sonra “kadınlar ne ister, erkekler ne ister” sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?

Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe'nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat'ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.

 

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı izle! Evlilik teklifi... ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk afili aşk son bölüm ekran fragman yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.