Afet bölgesinden döner dönmez soluğu kuaförde alan Merve Boluğur'dan eleştirilere yanıt

Oyuncu Merve Boluğur, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 'yüzyılın afeti' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremin ardından Elbistan'a giderek depremzede ailelere moral ve destek vermişti. İstanbul'a döner dönmez soluğu kuaförde alan Merve Boluğur, kırmızı ruju ve saçlarının yeni haliyle çekilen karelerini Instagram hesabından paylaşınca tepki çekti. Ünlü oyuncu hakkında yapılan eleştirilere ise ''Herkes kendi işine baksın'' diyerek yanıt verdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da da ağır yıkımlara neden oldu ve binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Merve Boluğur, Türkiye'yi yıkan Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için Elbistan'a giderek depremzedelere destek oldu. Enkaz yığınları arasında pozlar verirken kırmızı rujunu eksik etmeyen Boluğur, İstanbul'a döner dönmez de soluğu kuaförde aldı.

 KUAFÖRDEN YAPTIĞI PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKTİ


Deprem bölgesinden dönen Merve Boluğur, kuaförden ve şarkı söylediği anlara ait görüntülerini Instagram hesabından paylaşınca tepki çekti. Boluğur'un kısa sürede eski paylaşımlarına geri dönmesi bazı sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti. Instagram'dan günlük hayattan çektirdiği fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, gelen eleştirilere ise sitem etti.

merve boluğur


Tepki gören oyuncu, çok geçmeden eleştirilere cevap verdi.Boluğur, "Herkes psikolog herkes yargı merkezi ülkemde... Herkes kendi işine baksın, hepimizin kendi hayatı sonuçta... Şu kınama huyunuzdan vazgeçin, kendi yaşamlarımıza bakabiliriz" dedi.

Boluğur, deprem bölgesi Hatay'da enkazın önünde çektiği video'da eli cebinde olması, ruju ve kombiniyle de eleştirilmişti.

merve boluğur

 

Afet bölgesinden döner dönmez soluğu kuaförde alan Merve Boluğur'dan eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Merve Boluğur Hatay deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.