Afet bölgesindeki vatandaşların faturaları 3 ay ertelendi

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, afetten etkilenen vatandaşların faturalarının ödeme süresini 3 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Son köye elektrik verilinceye kadar bölgede olacaklarını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, afetten etkilenen vatandaşların faturalarının ödeme süresini 3 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şebeke elektriğini onarma çalışmaları da süratle devam ediyor. İnşallah en kısa sürede elektriği vatandaşlarımıza ulaştırmış olacağız. Bu arada tabii selin ve afetin etkilerini en aza indirmek amacıyla afetten etkilenen yurttaşlarımızın faturalarının ödeme süresini 3 ay süreyle erteliyoruz. Erteleme için herhangi bir belge bilgi de istemiyoruz. Vatandaşlarımızın sözlü beyanını da dikkate alarak bu ertelemeleri yapmış olacağız” dedi.

Afet bölgesindeki vatandaşların faturaları 3 ay ertelendi

Sinop'un Ayancık ilçesinde incelemelerde bulunan Bakan Dönmez ayrıca şunları söyledi: "İlçemize elektrik verilmesiyle ilgili son gelişmeleri yerinde inceledik. Elektrik hatlarının onarımını havadan takip ettik. Son köyümüze elektrik verilene kadar buradayız. Yaptığımız çalışmalarla en kısa sürede ilçemizde hayat normale dönecek."

 

Afet bölgesindeki vatandaşların faturaları 3 ay ertelendi ile ilgili etiketler Kastamonu Sinop Bartın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektirk faturaları sel felaketi afet bölgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.