"Aferin Caner, az yapmışsın!"

Futbol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaşlı Caner Erkin'in, Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiğini ve hakemin de bunu duyduğunu belirterek çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı..

Erman Toroğlu, hakem Mete Kalkavan'ı adeta topa tuttu... Beşiktaşlı Caner Erkin'in, Medipol Başakşehir maçında Kalkavan'a ağır küfürler ettiğini ama Kalkavan'ın o küfürleri duymasına rağmen hiç bir şey yapamadığını belirten Toroğlu bunun nedenini çarpıcı sözlerle anlattı... İşte, Toroğlu'nun Sabah gazetesindeki yazısından bir bölüm...

"Mete Kalkavan kart gösteriyor. Caner arkasından küfür ediyor. Hakem Caner'i duyuyor. Dönse atacak, dönemiyor! Beşiktaş formasının ağırlığından korkuyor. Ali Çamdalı sana "Korkaksın" demişti, haklıymış...

Mete Kalkavan; Başakşehir ile oynanan maçta Beşiktaşlı Caner'e bir kart gösteriyor sonra da Caner'e arkasını dönüp kaçmaya başlıyor. Caner de arkasından Allah ne verdiyse küfür ediyor. Kameralardan net görünüyor. Aslında Caner az yapıyor. Daha çok yapması gerek aferin sana Caner... Hakem Caner'in ne dediğini duyuyor. Dönse direkt kırmızı ile atacak, dönemiyor. Caner'den ve Beşiktaş formasının ağırlığından korkuyor.

Yani Mete Kalkavan korkak bir hakem... Pekala geçen sene oynanan Konya-Galatasaray maçında Ali Çamdalı, Mete Kalkavan'a "Sneijder'i atsana atamıyorsun sen korkaksın" diyor. Sneijder'i Galatasaray formasından korkarak atamayan Mete Kalkavan sen korkaksın diyen Ali Çamdalı'nı atıyor.

Bu Ali Çamdalı hem yakını hem uzağı gören bir futbolcuymuş. Yani Mete Kalkavan'a 'korkaksın' dediğinde yüzde yüz haklıymış. Örnek Caner olayı. Çünkü görüntülerle teknik adamlar ve futbolcular ceza heyetine gönderilmiyorlar.... Dı Türkiye'de. Hayret ki Caner gönderildi. Peki şimdi size sormazlar mı? "Şenol Güneş'e niye kıyak yaptınız" diye.

Enteresandır Caner takriben üç aydır nefes terapisi dersi alıyor. Yani sinirlendiğin zaman kontrolü kaybettiğin zaman daha dikkatli hareket etmek için. 3 aydır almış hala faydalanamamışsa ya hocası beceriksiz ya da Caner'in daha en az iki sene bu terapiyi alması gerek. euro'ydu. Şu an da nerede oynuyor? Milosevic ne kadara alındı şu an nerede oynuyor? Futbolcuların alınışında kılavuzlar kimlerdi merak ediyorum! O kılavuzların bazıları görsel ve yazılı basında görev yapıyorlar mı?"

"Aferin Caner, az yapmışsın!" ile ilgili etiketler Caner Erkin Mete Kalkavan Erman Toroğlu aferin caner
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.