Afara İlk Bölümüyle Şov Yaptı! Uğur Aslan'ı Eşi Sema Ergenekon Da Yalnız Bırakmadı

Afara programıyla ekrana çok hızlı bir giriş yapan Uğur Aslan ilk bölüm konuklarıyla adeta şov yaptı. Yasemin Sakallıoğlu, Tolgahan Sayışman ve Haluk Levent'in konuk olduğu Afara'yı Uğur Aslan'ın eşi senarist Sema Ergenekon da izledi.

Uğur Aslan Afara programıyla ilk bölümünde reytingleri sildi süpürdü. Sema Ergenekon'un eşi Uğur Aslan'ın samimiyeti ve enerjisinin yüksek olduğu Afara'nın ilk bölüm konukları da Yasemin Sakallıoğlu, Tolgahan Sayışman ve Haluk Levent oldu.

UĞUR ASLAN AFARA İLE ŞOV YAPTI

Senarist Sema Ergenekon'un eşi Uğur Aslan'ın Afara programı izleyiciden tam not aldı. Konuklarıyla müthiş bir iletişim kuran ve ekrandaki sıcak duruşuyla da beğenilen Uğur Aslan her hafta birbirinden ünlü konuklar alacak.

Uğur Aslan; “Yargı Sezon finalini yapar yapmaz tüm ekip arkadaşlarımı #Afara'da misafir etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

SEMA ERGENEKON YALNIZ BIRAKMADI

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon da eşi Uğur Aslan'ı ilk bölümde yalnız bırakmadı.

 

Afara İlk Bölümüyle Şov Yaptı! Uğur Aslan'ı Eşi Sema Ergenekon Da Yalnız Bırakmadı ile ilgili etiketler afara Uğur Aslan Sema Ergenekon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.