'AFAD'ı tartışmalıyız' diyen Cüneyt Özdemir'e tepki: Devlet-Millet herkes burada

Cüneyt Özdemir Youtube hesabında yayın yaparken, "AFAD'ı ve Kızılay'ı tartışmalıyız. Ne oldu da bu afette böyle bir noktaya geldi." ifadelerini kullandı. Özdemir'in o sözleri bölgedeki arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek veren vatandaşlar tarafından tepki gördü.

Deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube hesabında yayın yaparken, "AFAD'ı ve Kızılay'ı tartışmalıyız. Ne oldu da bu afette böyle bir noktaya geldi." ifadelerini kullanması bölgede Arama Kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek veren vatandaşlar tarafından tepki gördü.

"DEVLET-MİLLET HERKES BURADA"

Rize ve Kars'tan gelen ekipler, 8 gündür bölgede olduklarını belirterek, AFAD'ı tartışmalıyız diyen Cüneyt Özdemir'e tepki gösterdi. Kars'tan geldiğini söyleyen bir DSİ personeli, "Kars'taki insanlar hayvanlarını satıp buraya yardımda bulundular, Devlet-Millet herkes burada. Devlet Su işleri burada, Karayolları burada, Belediyeler burada, devlet kurumlarının tamamı burada. Özürlü babam aylığını alıp buraya gönderdi" ifadelerini kullanarak Özdemir'e yanıt verdi.

'AFAD'ı tartışmalıyız' diyen Cüneyt Özdemir'e tepki: Devlet-Millet herkes burada ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.