AFAD'dan Oğuzhan Uğur'a teşekkür belgesi!

AFAD 6 Şubat 2023'te ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremdeki faaliyetlerinden dolayı Babala TV sunucusu Oğuzhan Uğur'a Teşekkür Belgesi verdi.

Türkiye tarihinde unutulmayacak acılardan biri olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği deprem boyunca yaptığı destek ve yardım çağrılarıyla sahada aktif olarak çalışan Oğuzhan Uğur'a AFAD'dan Teşekkür Belgesi verildi. 

Uğur bu belgeyi sosyal medya hesabında story olarak paylaştı. 

AFAD'dan Oğuzhan Uğur'a teşekkür belgesi!

AFAD'DAN TEPKİLERE YANIT 

Sosyal medyada Oğuzhan Uğur'a verilen teşekkür belgesi için tepkiler artınca AFAD'dan açıklama geldi. "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına destek veren 1750 bağışçının tamamına bu belgenin gönderildiği ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada yer alan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği duyulmuştur. Asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 100.000 TL ve üzeri bağış yapan 1.750 bağışçının tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlenmiştir. Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500.000 TL bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

AFAD'dan Oğuzhan Uğur'a teşekkür belgesi! ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Babala TV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.