AFAD' Karadeniz'deki 6 ili uyardı: Sel ve heyelana dikkat!

Meteoroloji'nin Karadeniz için yaptığı yağış uyarısı sonrası AFAD da sel uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimleri ve Trabzon'un doğusunda sel ve heyelana karşı dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi.

AFAD, Karadeniz'deki altı il için salı günü ilk saatlerden itibaren yer yer çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

"Sel, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun." uyarısında bulunan AFAD, "Salı günü ilk saatlerden itibaren, Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimleri ve Trabzon'un doğusunda kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağışlar bekleniyor. Yarın sabah saatlerinden itibaren de, Kastamonu ve Sinop kıyıları ile Samsun'un batı kesimlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor." uyarısında bulundu.️️

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, "Doğu Karadeniz'de devam eden sağanak etkisini artıracak. Yarın günün ilk saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimleri ve Trabzon'un doğusunda kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-100 kilogram/metrekare) yağış öngörülüyor." açıklamasında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, "Yağışların; Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısında bulundu.

AFAD' Karadeniz'deki 6 ili uyardı: Sel ve heyelana dikkat! ile ilgili etiketler AFAD Karadeniz Sel (Doğa olayı) Heyelan Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.