AFAD duyurdu! Malatya'da deprem oldu, büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 27 Şubat'ta saat 12:04 sularında 5.6 büyüklüğünde bir deprem oldu. Bu depremin yankıları sürerken AFAD, kentte bir yeni deprem daha meydana geldiğini açıkladı. AFAD, depremin büyüklüğünün 4.1 olduğunu bildirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Malatya'da 27 Şubat'ta saat 12:04 sularında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem oldu. 

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Malatya'da meydana gelen depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 110 kişinin yaralandığı, 29 bina yıkılırken 32 vatandaşın da yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi.

MALATYA 4.1 İLE SALLANDI

Bu depremin yankıları sürerken AFAD, kentte bir yeni deprem daha meydana geldiğini duyurdu. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre; Malatya Yeşilyurt merkezli deprem saat 05:18'te meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı.

AFAD duyurdu! Malatya'da deprem oldu, büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı ile ilgili etiketler Malatya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.