AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta deprem

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, saat 22.20'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 6.97 kilometre derinliğinden hissedilen depremle ilgili henüz yetkililere olumsuz bir rapor bildirilmedi.

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4,0 OLARAK DUYURDU

Depremle ilgili Kandilli Rasathanesi'nden yayınlanan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4.0 olarak belirtilirken depremin derinliği ise 5.7 olarak açıklandı.

NACİ GÖRÜR'DEN İLK DEĞERLENDİRME


Malatya'daki depremin ardından sosyal medya hesabından açıklamlarda bulunan deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Şubat ayındaki depremlerin artçısı olduğunu ifade ederken şunları söyledi:

"K.Maraş, Nurhak’ta 4,0 deprem oldu. Deprem 6 Şubatta kırılan Çardak Fayı üzerinde ve bu fayın Malatya Fayıyla kesiştiği bölgede, dolayısıyla bir artçı deprem olarak nitelendirilebilir. Geçmiş olsun, sevgiyle."

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta deprem ile ilgili etiketler Kahramanmaraş deprem AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.