AFAD duyurdu! Adana, Malatya ve Kahramanmaraş'ta peş peşe deprem oldu

AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre Adana, Malatya ve Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler meydana geldi.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Adana, Malatya ve Kahramanmaraş, gece yarısı meydana gelen depremlerle sarsıldı.

ADANA'DA DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre; merkez üssü Adana Saimbeli olan bir deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü 4.0 olarak kaydedildi. 23:59'da yaşanan deprem yerin 10.15 kilomere derinliğinde meydana gelirken deprem birçok ilden hissedildi.

Gece yarısı meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 

MALATYA'DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.30'da merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 3,3 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Malatya, dün saat 18.36'da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 4,6 büyüklüğündeki depremle de sallanmıştı.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DPEREM

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.21'de merkez üssü Kahramanaraş'ın Göksun ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremlerle ilgili herhangi bir can ve mal kaybı bildirilmedi. 

AFAD duyurdu! Adana, Malatya ve Kahramanmaraş'ta peş peşe deprem oldu ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.