Af Örgütü teröristleri 'muhalifler' diye pazarlamaya çalışıyor

Batının katliamlarını hasıraltı etmek ve başta İslam toprakları olmak üzere sömürülen ülkelerle ilgili negatif algı oluşturmakla görevli Af Örgütü, darbeci teröristlerin avukatlığına soyundu.

Fransa'da bir yıldan fazla zamandır süren OHAL'i, ABD'de polisin ırkçı cinayetlerini görmeyen Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Savunuculuk Direktörü Ruhat Sena Akşener, Türkiye'deki alçakça girişimden sonra yaşanan gelişmelerden kaygı duyuyor! Batının maşası Af Örütü Türkiye'ye, “Kanun hükmünde kararnamelerle sadece darbe girişiminin sorumluları değil, aynı zamanda farklı sesler, basın mensupları ve muhalifler de kısıtlanmaya çalışılıyor” iftirasını attı.

Terör örgütlerinin ve teröristlerin avukatlığına soyunan Ruhat Sena Akşener, kapatılan radyo ve televizyonlarda çalışan binlerce medya mensubunun bu durumdan doğrudan etkilendiğini, dolayısıyla kamuoyunun da haber alma hakkının engellendiğini ifade etti: “Bu baskının, muhalif olan seslerin tamamını ortadan kaldırmaya yönelik bir gidişatta olması, bizi kaygılandıran ana nokta.”

Muhalif seslerin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı yalanını söyleyen Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Savunuculuk Direktörü Akşener, Uluslararası Af Örgütü olarak taleplerinin, darbe teşebbüsüyle mücadele sürecinde kesinlikle hukuk dışına çıkılmaması, KHK’lerin kullanılarak muhalif seslerin bastırılmaması ve basının özgür olması olduğunu söyledi.

Af Örgütü teröristleri 'muhalifler' diye pazarlamaya çalışıyor ile ilgili etiketler af örgütü teröristler ruhat sena
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.