Advocaat'tan yine tartışılacak açıklamalar

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı, Alanyaspor maçı sonrası olduğu Manchester United mağlubiyeti sonrası yine tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Dick Advocaat, 4-1 kaybedilen Manchester United maçı sonrası yine çok konuşulmaya aday açıklamalarla gündeme oturdu. Dick Advocaat, sözlerine maç değerlendirmesi ile başladı ve şöyle konuştu: "30 dakikalık bölümde görüntü fena değildi. İlk 30 dakikada maç dengede gitti, Manchester United daha fazla topa sahipti ama fazla pozisyon üretemediler. Manchester United'a karşı böyle goller yiyorsanız sonuç bu olur. İki ucuz penaltıyla geriye düştük. Üçüncü golde de hatamız var. Kendi işimizi zorlaştırdık. Üçüncü golde Pogba iyi vurdu ama topu biz verdik. Dördüncü golde maç bitti. Tek iyi bir şey var Robin 4-1 yapan golü attı. Yarın takımımızla her konu hakkında konuşmamız gerekiyor."

Hollandalının ilginç açıklamaları ise "Takımla konuşmamız gerekiyor" cümlesinden sonra geldi: "Belki yarın(cuma) oyuncularımızın kendi aralarında konuşması iyi olacaktır. Normalde hep ben konuşuyorum, bazı oyuncuları görüyorum geçen sezon iyilermiş ama bu sezon yeterince iyi değiller. Bunun sebebini bilmek istiyorum. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu, oyuncuların takım halinde kalitelerini gösterecek fırsatları vardı. yarın neler olacağını görmek istiyorum. Onların benim yerime konuşması faydalı olacaktır."

Advocaat mağlubiyeti oyuncuların konuşmaları gerektiğini söyleyip topu onlara attıktan sonra sözlerini "Daha öncesinde ilk sıradaydık şimdi üçüncüydük. Belki haftaya, ikinci olabiliriz. Hala üç maçımız var ve iki maçı kendi sahamızda oynayacağız. Hala grup her şeye açık. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ama nasıl olduğu problem." diyerek noktaladı.

Advocaat'tan yine tartışılacak açıklamalar ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.