Advocaat'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Trabzonspor maçının ardından transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den yaklaşan Kış transfer dönemi öncesinde ilk resmi açıklama geldi...

Trabzonspor'a karşı alınan 3-0'lık galibiyetin ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Dirk Advocaat, ''Hemen hemen maçın tümünün kontrol ettik. Güzel goller attık ve bu akşam kazanmayı hak ettik. Takımım bugün iyi oynadı. Eğer bir oyuncuyu getiriyorsam bir sebebi vardır. Bugün de işini yaptı, çok iyi performans sergiledi. Onun için mutluyum.'' dedi.

''MÜMKÜN OLURSA OCAK'TA TRANSFER YAPABİLİRİZ''

Transferle ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, ''Takımı geliştirmeye çalışıyoruz, mümkün olursa Ocak'ta transfer yapabiliriz. Tabii kimin gideceğine de bağlı. Belki bazı oyuncular takımdan ayrılacak, kiralık gidenler olacak. Ama genel olarak neyin uygun olduğuna bağlı transfer.''

''2-3 OYUNCU ALMAK İSTİYORUZ AMA...''

Her gün basında birçok ismin Fenerbahçe'yle anıldığının sorulması üzerine de konuşan Hollandalı teknik adam, ''Çok fazla isim okuyorum, Manchester City'nin sağ bekini çok okudum. 2-3 oyuncu almak istiyoruz ancak bunları oturup konuşacağız, herkesin ortak kararı olması gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

''TAKIMIM LİGİN İLK YARISINDA İYİ İŞ ÇIKARDI''

İlk yarının bitmesinin ardından sezonun geneline de değinen Advocaat, ''Bence takımımız ligin ilk yarısında iyi bir iş çıkardı, sadece ilk dönemde iyi değildik. 12 maçta sadece bir kez yenildik. Ancak ilk üç maçta sadece bir puan almışız, bu büyük bir sorun. Ancak oradan sonra iyi bir iş yaptık. Türkiye Ligi zorlu bir lig ve iyi mücadele etmeye çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Advocaat'tan transfer açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.