Advocaat'tan Hollanda Milli Takımı açıklaması

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2-2 berabere kaldığı maç sonrası konuştu.

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2-2 berabere kaldığı maç sonrası konuştu.

"SONUÇTAN MUTLUYUM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Maçın başındaki görüntü ilk defa olmadı. Rakibimiz daha iyi başladı. Daha sona oyunu ele geçirdik. İlk yarının sonunda Başakşehir yine daha iyiydi. İkinci yarıda biz daha iyi olduk. Lig ikinci ile oynadık, 2-0'dan 2-2'ye getirdik. Bu anlamda mutluyum" dedi.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Açıklamalarına devam eden Dick Advocaat "2-1'de bizim için iyi bir skor olurdu. Çünkü rövanşı 1-0 kazanıp tur atlayabiliriz. Ancak Başakşehir'den böyle bir skorla dönüyoruz. Harika oynamadık ama oyuncular iyi mücadele ettiler" diye konuştu.

"ABDULLAH AVCI'YA CEVAP VERMEYECEĞİM"

Abdulah Avcı'nın "Provokasyona provokasyon ile cevap verdik" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Advocaat, "Abdullah Avcı'nın sözleri hakkında bir yorum yapmak istemiyorum. Herkes olanları gördü" ifadelerini kullandı.

"BİR GÖRÜŞME YAPTIM, HEPSİ BU"

Hollanda Milli Takımı'nın başına geçeceği yönündeki iddialarla ilgili sorulan soru üzerine Dick Advocaat "Hollanda Milli takımı için bir görüşme yaptım, hepsi bu" diyerek yanıt verdi.

Advocaat'tan Hollanda Milli Takımı açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.