Advocaat sözünü tuttu, dedikleri bir bir çıkıyor!

"Zenit'te de kötü başlamıştık" dedi, zirveryle farkı 6'ya indirdi. “Bizi kasım ayında görün” dedi, takımı 5’te 5 yaptı. “Galatasaray puan kaybedecek” dedi, Cimbom geride kaldı.

Sezonu Pereira ile açıp sürpriz bir kararla Dick Advocaat'ı göreve getiren Fenerbahçe, kötü başladığı ligde şimdi bahar havası yaşıyor. Bu değişimin arkasında ise Advocaat ve yardımcılarının büyük payı bulunuyor. Tecrübesi ve soğukkanlılığı ile örnek bir lider havası veren Hollandalı teknik adamın dedikleri de bir bir tutuyor.

Nostradamus’u aratmayan kehanetlerde bulunan Dick Advocaat, “Zenit'te de kötü başlayıp lig ve UEFA'yı kazanmıştık” demişti. Kurt hoca haklı çıktı, lig ve Avrupa'da son 14 maçta sadece 1 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, zirve yarışına yeniden ortak oldu.

Advocaat, eylül başında, “Bizi kasım ayında görün” demişti. Dediği yine çıktı. Fenerbahçe, kasımda 5'te 5 yaptı. Galatasaray'ın Trabzon, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında takılacağını öngören Advocaat'ın tahmini gerçekleşti; takımı bir ara 8 puan gerisine düştüğü Galatasaaray'ın şimdi önünde.

Advocaat sözünü tuttu, dedikleri bir bir çıkıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.