Advocaat sıkı yönetim ilan etmeye hazırlanıyor

Fenerbahçe'de Kayserispor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyet Dick Advocaat'ı sinirlendirdi. Hollandalı teknik adam, Samandıra'da sıkıyönetim ilan etmeye hazırlanıyor.

Kayserispor'a deplasmanda 4-1 yenilerek sezonun en ağır mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat maçın ardından oyuncularına sert eleştiriler yaptı.

Sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını kaydeden Hollandalı teknik adam özellikle Salih Uçan ve Fernandao'ya yüklendi.

SALİH VE FERNANDAO'YA ELEŞTİRİ

Advocaat, rakip sahada baskı istememesine rağmen Salih ve Fernandao'nun bu talimatı yerine getirmemesi nedeniyle, "Maç öncesinde ileride baskı yapmayacağımızı konuşmamıza rağmen rakip alanda kalıp orta alanı boş bıraktınız. Top Kayserispor'dayken yapmanız gereken belliydi ancak bunu yerine getirmediniz" sözleriyle eleştirdi.

BEŞİKTAŞ MAÇI BELİRLEYİCİ OLACAK

Diğer oyuncuları da bir an önce toparlanmaları gerektiği yönünde uyaran Dick Advocaat'ın, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçından alınacak sonuca göre daha sert önlemler için düğmeye basacağı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş derbisine kadar çok yoğun bir çalışma programı hazırlayacak olan Dirk Advocaat, Samadıra'da sıkıyönetim ilan etmeye hazırlanıyor.

Kaynak: beIN Sports

Advocaat sıkı yönetim ilan etmeye hazırlanıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.