Advocaat istifadan son anda vazgeçmiş

Gaziantepspor deplasmanından 1 puan alan Fenerbahçe’de Advocaat soyunma odasında istifa kararı verdi. Fakat uzun uğraşlar onu bu kararından vazgeçirdi.

Gaziantepspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puanı sahaya gömen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’deki kötü gidişatına bir yenisini eklerken, maç bitiminde yapılan basın toplantısı esnasında teknik patron Dick Advocaat’ın gergin hali dikkatleri iyice üzerine toplamıştı.

Yaşanan bu olayların bambaşka bir yüzü olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda, maçın devre arasında sarı-lacivertli ekibin soyunma odası adeta karıştı. Advocaat, takımdan istenen performansı bir türlü ortaya koyamamasından dert yanarken, futbolcular birbirleriyle yüksek ses tonu ile pozisyonları tartışması sonucunda deneyimli çalıştırıcının sinirlerini hoplattı.

Fenerbahçe teknik patronu Advocaat, idari menajer Hasan Çetinkaya’ya istifa edeceğini söyleyince ortam daha fazla gerildi. İdari menajer Çetinkaya, vakit kaybetmeden telefonuna sarıldı ve Başkan Aziz Yıldırım’ı aradı. Sarı-lacivertli kulübün patronu bu karara kesinlikle karşı çıktığını belirtti ve idarecisine Hollandalıyı ikna etmesini söyledi. Sonrasında ise Hasan Çetinkaya, Başkan Yıldırım’ın bu tavrını deneyimli çalıştırıcıya aktardı. Çetinkaya, yaşanan sorunun büyümemesi adına uzun uğraşlar verdi ve çok daha büyüyebilecek bir krizin bu şekilde önüne geçilmiş oldu.

Advocaat istifadan son anda vazgeçmiş ile ilgili etiketler Fenerbahçe Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.