Advocaat: Galatasaray derbisinde aynı hataya düşmeyeceğim

Dick Advocaat, daha önce İskoçya derbisi hakkında düşündüklerini Galatasaray derbisinde düşünmeyeceğini belirterek derbiye özel hazırlanacağının sinyalini verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Akhisar Belediyespor’u 3-1 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat mücadeleyi değerlendirdi.

Hollandalı hocanın sözleri şöyle;

“Bu akşam iyi bir skor alamasaydık, Perşembe günü aldığımız sonucun hiçbir anlamı olamayacaktı. Galatasaray ile maç yapacağız. Sonrasında yine zorlu maçlarımız var. Bu galibiyetin herkes güven verdiğine inanıyorum.

Aatif’ın gol atabildiğini gördük. Topa iyi bir dokunuşu var. Çalışma tarzım nasılsa oyuncularımın da böyle çalışması gerekiyor. Aatif şans geldiğinde bunu iyi değerlendirdi. Tüm oyunlar da böyle olmalı. Şans verildiğinde bunları değerlendirmeliler… Aatif için mutluyum.

Daha önce yaptığım bir hatayı yapmak istemiyorum. Rangers’ı çalıştırırken Celtic derbisi için ’38 maçtan birini oynayacağız’ demiştim ama özel bir maçtı! Fenerbahçe-Galatasaray maçının özelliğini fark ettim. Önümüzde 14 gün kadar vakit var!”

Advocaat: Galatasaray derbisinde aynı hataya düşmeyeceğim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat