Advocaat 4 ismin biletini kesti

Advocaat, Emenike, Stoch, Van der Wiel ve Salih'in satılmasını ya da kiraya verilmesini istedi.

Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Advocaat, performans bakımından istediği seviyeye ulaşamayan 4 futbolcusunun biletini kesti.

Hollandalı çalıştırıcı, hazırladığı raporla, Emenike, Stoch, Van der Wiel ve Salih Uçan ile devre arasında kiralık ya da bonservisli olarak yolların ayrılması gerektiğini yönetime iletti.

TRANSFER İÇİN KAYNAK OLUŞTURULACAK

Tecrübeli teknik adamın istediği ofansif orta saha ve kanat transferleri, gidecek futbolculardan oluşacak kaynakla yapılacak.

SALİH YURT DIŞINA GİTMEK İSTİYOR

Roma'da 2 sezon kiralık oynayan, Fenerbahçe’ye gelmeden önce ise yine teklifler alan Salih Uçan, yurt dışına gitmek istiyor.

Genç futbolcu için birkaç kulübün transfer teklifinde bulunduğu, Salih’in de satın alma opsiyonlu kiralık olarak yurt dışına gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

EMENİKE VE WİEL KADRO DIŞI BIRAKILDI

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Emenike ve Van der Wiel'in kadro dışı bırakıldığını resmi internet sitesinden duyurdu.

İşte yapılan açıklama:

Takımımızın oyuncuları Emmanuel Emenike ve Gregory Van der Wiel, teknik direktörümüz Dirk Advocaat ve teknik ekibimizin talebi, yönetim kurulumuzun kararıyla bugünden itibaren Profesyonel Futbol A Takımımızla çalışmayacak, kendilerine hazırlanan bireysel idman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdüreceklerdir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Advocaat 4 ismin biletini kesti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat