Advocaat 2 forvetin biletini kesti!

Dick Advocaat'ın Emenike ve Fernandao'nun satılıp Depay'ın kiralık olarak alınmasını istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de büyük operasyon için düğmeye basıldı. Teknik direktör Advocaat'ın kadroda görmek istemediği 2 yıldızla yollar ayrılıyor, dünyaca ünlü golcü için harekete geçiliyor...

Son haftalarda ciddi bir düşüş yaşayan ve yedek kulübesine mahkum olan Emmanuel Emenike gözden düştü.

Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve özellikle sezon başındaki fazla kiloları ile tepki çeken Fernandao da yolcu...

DEPAY'I İSTEDİ

Advocaat, ileri uçta RVP-Sow rotasyonunun yeterli olacağını düşünüyor. Bu nedenle de her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabilen Memphis Depay'la çok yakından ilgileniyor.

ABD'nin ünlü spor sitesi Bleacher Report, F.Bahçe'nin Depay için resmi teklif ilettiği öne sürüldü... Sarı-lacivertli kulübün Manchester United'a teklifini verdiği, bu transfer için sözün Jose Mourinho'da olduğu ifade edildi.

KİRALANMASINA SICAK BAKIYORLAR

İki kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu vurgulanırken, İngiliz kulübü yetkililerinin Depay'ın daha çok forma giyebilmesi adına F.Bahçe'ye kiralanmasına sıcak baktıkları bilgisi verildi.

Patlayıcı hızı, kıvrak çalımları ve sert şutları ile tanınan Depay bu sezon toplam 8 maçta oynadı. Ama ne gol atabildi ne de asist yapabildi.

Advocaat 2 forvetin biletini kesti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat Emmanuel Emenike Fernandao
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.