Adryan'ı Fenerbahçe'ye Zico da önerdi!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, Brezilyalı Adryan'ı transfer etmeleri için sarı-lacivertli yönetime öneride bulundu.

Fenerbahçe'de transfer listesinin ilk sırasına yazılan Brezilyalı Adryan'ı sarı-lacivertli kulübe eski hocası Zico'nun önerdiği ortaya çıktı.

Tecrübeli futbol adamının, kendisine benzetilen oyun stili nedeniyle 'Zico'nun mirasçısı' olarak adlandırılan Flamengolu futbolcu için Fenerbahçe'yi arayıp "Tam işinize yarayacak türde bir oyuncu. Hem genç, hem çok yetenekli. Gelişimini de tamamladı. Birkaç yıl içinde Avrupa'nın dev kulüplerinde adını duyarsınız. Hızlı hareket edip kadronuza katın" dediği belirtildi.

KEMALETTİN ŞENTÜRK DE RAPOR ETMİŞTİ

Yönetim ve Zico arasında yapılan bu görüşme üzerine adeta Brezilya'ya çıkarma yapan scoutlar Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş, 22 yaşındaki oyuncuyu izleyip transfer edilmesi yönünde rapor sunmuşlardı.

101 YILDIZ ADAYI LİSTESİNE GİRMİŞTİ

Ülkesinde yere göğe sığdırılamayan ofansif orta oyuncusu, 2012 yılında Don Balon tarafından yapılan '101 yıldız adayı' listesinin ilk sırasında yer almıştı. Brezilya basınının 'futbolun kalan son 10 numarası' olarak lanse ettiği Flamengolu Adryan'ın oyun tarzı Kaka ile karşılaştırılıyor.

Adryan'ı Fenerbahçe'ye Zico da önerdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adryan Zico
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.