Adriana Lima, Metin Hara'yı kıskanınca bakın ne yaptı!

Adriana Lima'nın, Metin Hara'yı ne kadar kıskandığı, Hara'nın bir öğrencisinin Instagramda yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Metin Hara ile Adriana Lima geçen yaz magazincilere yakalanmış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti.

Attıkları her adım olay olan çiftten Adriana Lima, reklam olduğu iddia edilen ilişkisiyle ilgili 'Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz' demişti. 

Yaşadıkları ilişki sosyal medyada ve magazinde çok konuşulan çift, hakkında çıkan haberlere sosyal medya paylaşımları ile cevap vermiş ve mutluluklarını hayranlarıyla paylaşmaya devam etmişlerdi.

Adriana Lima, Metin Hara'yı kıskanınca bakın ne yaptı!

STALKER ADRİANA LİMA

Dün yaşanan olay ise hem güldürdü hem de yaşadıkları aşka kanıt niteliğindeydi. Metin Hara’nın bir öğrencisinin sosyal medya hesabından Hara ile fotoğraf paylaşması üzerine Adriana Lima o profili inceledi.

Adriana Lima, Metin Hara'yı kıskanınca bakın ne yaptı! - Resim : 2

Profilin sahibi, storylerini Adriana Lima’nın izlediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

Adriana Lima, Metin Hara'yı kıskanınca bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.