Adriana Lima'nın Türk iş adamı ile aşkı dolu dizgin devam ediyor!

Yazar Metin Hara ile geçtiğimiz yıl ayrılan dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde iş adamı Emir Uyar'la Mykonos'ta el ele objektiflere takılmıştı. Çift, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile Mykonos'ta görüntülenmişti. Aşk yaşayıp yaşamadıkları merak edilen ikili, dün akşam da bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

TÜRK İŞ ADAMIYLA BİRLİKTE

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile samimi şekilde görüntülendi. Habertürk'te yer alan habere göre; Uyar ve Lima daha sonra bir partiye katıldı. Çift dans ederken görüntülendi. İkili daha sonra da Mikonos sokaklarında paparazzilere yakalandı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Uyar ile Lima'ya bir arkadaşı da eşlik etti.

Adriana Lima'nın Türk iş adamı ile aşkı dolu dizgin devam ediyor!

METİN HARA SİLMEYE KIYAMADI

Adriana Lima'nın eski sevgilisi Metin Hara şu ana kadar konuyla ilgili açıklama yapmadı. Ancak ayrılıktan sonra da sosyal medya sayfasından kaldırmadığı Adriana Lima fotoğraflarının hala yerinde durması dikkat çekti.

Adriana Lima'nın Türk iş adamı ile aşkı dolu dizgin devam ediyor! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.