Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın eski sevgilisinden ilk yorum geldi!

Türk yazar Metin Hara'nın manken Adriana Lima ile yaşadığı aşka dair sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Ancak en çok merak edilen hiç şüphesiz Hara'nın eski sevgilisine ait olandı. İşte o açıklama...

Atatürk Havalimanı buluşan çiftin dudak dudağa öpüştüğü video kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi. Sürpriz aşkın ortaya çıkmasından sonra gözler Metin Hara’nın bir dönem aşk yaşadığı oyuncu Beste Kökdemir’e çevrildi. Beste Kökdemir, sürpriz aşkla ilgili şu yorumu yaptı; ‘Arkadaşlar sakin. Zaten vardı böyle bir şey. Benim de bildiğim bir şeydi. Metin’le dostluğumuz gayet güzel devam ediyor. Her şey yolunda.

HARA DA AŞKI DOĞRULADI

Türk yazar Metin Hara, Adriana Lima ile aşkını şu sözlerle doğruladı:”Adriana ile Haziran ayında İstanbul’da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissetiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz.

Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın eski sevgilisinden ilk yorum geldi! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara Aşk Beste Kökdemir dedikodu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.