Adriana Lima bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi

Geçtiğimiz Ağustos ayında 3'üncü kez anne olan dünyaca ünlü Brezilyalı model Adrina Lima (41) bebeğinin yüzünü gösterdi. Film yapımcısı sevgilisi Andre Lemmers'dan Cyan adını verdiği bir erkek bebek dünyaya getiren Adriana Lima bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı.

2014 yılında boşandığı eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan Adriana Lima yapımcı Andre Lemmers ile beraberliğinden 29 Ağustos 2022 tarihinde dünyaya gelen oğlu Cyan'ın fotoğrafını ilk kez yayınladı.


Üçüncü kez anne olmanın mutluluğu yaşayan top model, üzerinde Brezilya Milli Takımı'nın forması olan baba ve 3.5 aylık oğullarının fotoğrafını dikkat çeken bir mesaj da ekledi:

️"Oğlum, annen gülüşünde ilk futbol turnuvanı baban ile geçirmekten duyduğun mutluluğu görüyor. Yakında kız kardeşlerin ve ben sana tekrar katılacağız. Böylece her zaman olduğumuz gibi büyük ve mutlu bir aile olabiliriz! Sizi seviyoruz. Bu vesileyle Infantino ailesine bizi FIFA World Cup ailesinin bir parçası yaptıkları için teşekkür etmek istiyorum, bu anılar sonsuza dek kalbimizde olacak. Not: Babasının çıkarmayı unuttuğu fiyat etiketine aldırmayın."

 adriana lima

 

Adriana Lima bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi ile ilgili etiketler Adriana Lima Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.