Adres aynı, mekan farklı... Tarkan yarın akşam İzmir Gündoğdu Meydanı’nda konser verecek

Megastar Tarkan'ın yarın akşam İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda vereceği konserinin hazırlıkları sırasında dev sahne çökmüştü. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından Tarkan'ın konser vereceği alanda değişikliğe gidildi. Tarkan, yarın akşam 22:00'da Cumhuriyet Meydanı yerine Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli hayranlarıyla buluşacak.

Megastar Tarkan, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yarın Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz bir konser verecekti ancak talihsiz bir olay yaşandı. Konak Cumhuriyet Meydanı yakınındaki Kordonboyu’nda ünlü sanatçı Tarkan’ın vereceği konser öncesi kurulan sahnedeki dev platform dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple büyük bir gürültüyle çöktü.


Facianın eşiğinden dönülen olayın ardından adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, 1 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Kazanın ardından çöken çelik platformun sökümüne de başlandı.

KONSER GÜNDOĞDU MEYDANI'NDA GERÇEKLEŞECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konserin Gündoğdu Meydanı'nda yapılacağını bildirdi. Başkan Soyer açıklamasında, "Zafer coşkumuz engel tanımaz. Megastar Tarkan konseri, Gündoğdu Meydanı'nda, Türkiye tarihinin en görkemli sahnesinde olacak. Tüm Türkiye’yi yarın akşam ikinci yüzyılın başlangıcına tanıklık etmeye davet ediyorum" sözlerine yer verdi.

Adres aynı, mekan farklı... Tarkan yarın akşam İzmir Gündoğdu Meydanı’nda konser verecek

 

TARKAN İZMİR'E GELDİ

Tarkan, konser için geldiği İzmir'de kaldığı otel odasından bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan paylaşımında, "Güzel İzmir. Yarın akşam Gündoğdu Meydanı’na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz" açıklamasında bulundu.

tarkan

Adres aynı, mekan farklı... Tarkan yarın akşam İzmir Gündoğdu Meydanı’nda konser verecek ile ilgili etiketler Tarkan İzmir Konser Cumhuriyet Meydanı Gündoğdu Meydanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.