Adnan Oktar'ın müritleri Vatikan'a çıkarma yaptı! İşte o görüntüler...

Fetullah Gülen'in Vatikan'daki boşluğunu Adnan Oktar mı dolduracak?

FETÖ elebaşı Fethulah Gülen, yaklaşık 20 yıl önce Vatikan'da Papa 2'nci Jean Paul ile görüştü.

Bu görüşmeyle birlikte, çok eleştirilen "dinler arası diyalog" yaklaşımını Türkiye'nin gündemine sokan Gülen'in Vatikan temasları hakkında çarpıcı iddialar da ortaya atıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından TSK içindeki FETÖ yapılanması ile ilgili iddianamede, Gülen'in ABD'ye gitmeden yaklaşık bir yıl önce, 9 Şubat 1998'de Vatikan'da Papa 2. Jean Paul'le görüştüğü hatırlatıldı.

İddianamede, "Papa 2. Jean Paul'ün bu görüşmeden 12 gün sonra atadığı 20 kardinal yanında 100 yıla yakın süredir kullanmadığı 'in pecture' uygulaması ile ismini açıklamadığı iki gizli kardinal atadı. Atanan gizli kardinallerden birinin Fetullah Gülen olduğu iddiası bu bağlamda üzerinde durulması gereken iddialardandır." denildi.

ADNAN OKTAR, FETULLAH GÜLEN'İN İZİNDE

Fetullah Gülen'in "dinler arası diyalog" safsatasının nihai amacı darbe girişimi ile gözler önüne serildi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de FETÖ kumpaslarından bir süre önce, Gülen örgütünün Vatikan ile yakın teması konusunda uyarılarda bulunarak, "Dinler arası diyalog olmaz, din adamları arasında diyalog olur." diye konuşmuştu.

FETÖ'nün tasfiye edilmesi ve "dinler arası diyalog" girişiminin çökmesi üzerine Vatikan'daki boşluğu Adnan Oktar cemaati doldurdu.

fwjehbfewfwef

Adnan Oktar'ın müritlerinden Meltem Arıkan, cemaatin önce gelen isimlerinden Oktar Babuna ve beraberindeki heyetin Vatikan'da temaslarda bulunduğunu duyurdu.

wekhbweewf

"Kedicik" Arıkan, "Adnan Oktar adına arkadaşlarımızın Roma ve Vatikan'da yaptıkları görüşmeler ve katıldıkları toplantılar" notuyla Vatikan temaslarından fotoğraflar paylaştı.

fwekcIhfbewfgg

Vatikan temaslarında ön plana çıkan isim olan Oktar Babuna'nın temaslar sırada çeşitli konuşmalar yapması dikkat çekti.

fewufbewfg

efjwefewf

fwekhfewf

ekjbfrrg

MASON LOCASI DA AÇMIŞTI!

Babuna daha önce de İtalya Büyük Mason Locası'nın Roma'daki yeni binasının açılışına katılmış ve bu temasları büyük tartışma yaratmıştı. / SuperHaber

fwjfbwefg

Adnan Oktar'ın müritleri Vatikan'a çıkarma yaptı! İşte o görüntüler... ile ilgili etiketler Adnan Oktar Fetullah Gülen Vatikan
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.