Adnan Oktar'ın gizli haberleşme ağı deşifre oldu! Konum ve IP tespit edilemiyor!

Adnan Oktar silahlı suç örgütünün haberleşmek için bir buçuk yıl önce Wickr adıyla kurduğu haberleşme programı ortaya çıktı.

Adnan Oktar silahlı suç örgütünün haberleşmek için bir buçuk yıl önce Wickr adıyla kurduğu programı ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin tıpkı FETÖ'de olduğu gibi rumuzlarla katılıp örgüt talimatlarını buradan verdiği ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.

CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, canlı yayında şu bilgileri aktardı:

Adnan Oktar'ın gizli haberleşme ağı deşifre oldu! Konum ve IP tespit edilemiyor!

''FETÖ'DE OLDUĞU GİBİ GİZLİ BİR HABERLEŞME AĞININ KULLANILDIĞI ORTAYA ÇIKTI''

"Adnan Oktar örgütünde de aynı FETÖ terör örgütünde olduğu gibi gizli bir haberleşme ağının kullanıldığı ortaya çıktı. FETÖ'de Bylock vardı, rumuzlar vardı, Adnan Oktar örgütünün de aynı taktiği uyguladığı tespit edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 352 sayfalık Adnan Oktar örgütün yeni yapılanmasıyla ilgili yeni bir iddianame hazırlamıştı. O iddianamede 2018 yılında örgüt içinde itirafçı olan bir kişi Adnan Oktar'ın bu gizli haberleşme ağını savcılığa anlattı. O gizli haberleşme ağı ne; Wickr. FETÖ'de neydi Bylock'tu.

GİZLİ İTİRAFÇI TÜM AĞI DEŞİFRE ETTİ

İtirafçı bu gizli haberleşme ağıyla ilgili önemli ayrıntılar verdi. ''Önceden WhatsApp üzerinden haberleşiyorduk, yurt dışından örgüt liderleri bize talimatlar veriyordu. Fakat WhatsApp'ın Türkiye'de temsilcilik açmasıyla birlikte WhatsApp'ı bırakıp özel kodla, şifreyle haberleşilen bu yeni yapıya geçtiklerini söyledi."

YENİ YAPILANMASI DA ÇÖKERTİLMİŞTİ

Erzurum Dumlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledilen silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın Erzurum'daki yapılanması da deşifre olmuştu.

Adnan Oktar'ın gizli haberleşme ağı deşifre oldu! Konum ve IP tespit edilemiyor! ile ilgili etiketler Adnan Oktar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.