Adnan Oktar'ın firari müridi Cihat Gündoğdu'nun İsrail'deki ihanet konuşması

Adnan Oktar Suç Örgütü firari üyesi Cihat Gündoğdu’nun İsrail’de Noahide Academy'de katıldığı toplantıda yaptığı konuşma gündem oldu. Örgütün bağlantısını Netanyahu ile sağlayan kişi olan Gündoğdu, konuşmasında İsrail'e nasıl biat ettiklerini anlatıyor.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın büyük operasyon sonrasında emniyet güçleri tarafından ele geçirilen belgelerinde İsrail Başbakanı Netenyahu'ya yazdığı bir mektup ortaya çıkmıştı.

Mektupta Kuran-ı Kerim'den ayetleri de kendi çıkarları için kullandığı görülen Oktar'ın mektubunda "Şunu bilmenizi isterim ki bu yönde gitmek için her türlü destek için hazırım" ifadeleri dikkat çekiyordu. SuperHaber bu mektubun tamamını yayınlamıştı. O haberin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

FİRARİ MÜRİT CİHAT GÜNDOĞDU'NUN İHANET KONUŞMASI

Adnan Oktar'ın firari müridi ve örgütün İsrail Başbakanı Netenyahu ile bağlantısını sağlayan kişi olan Cihat Gündoğdu'nun İsrail’de Noahide Academy de katıldığı toplantıda yaptığı konuşma, nasıl bir ihanet içerisinde olduklarını kanıtlar nitelikte.

İsrail'e olan biatlarını açıkça dile getiren Gündoğdu, örgütün tüm projelerini İsrail'e sunan kişi.

Adnan Oktar'ın firari müridi Cihat Gündoğdu'nun İsrail'deki ihanet konuşması ile ilgili etiketler İsrail Adnan Oktar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.