Adnan Oktar'ın dinlemelere karşı aldığı önlem ortaya çıktı!

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu sanıkların yargılama süreci devam ediyor. Diğer yandan örgütle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Tutuklu sanık Adnan Oktar'ın emniyet güçlerinin dinlemelerine karşı aldığı önlemler örgütün ne kadar profesyonel hareket ettiğini de gözler önüne serdi.

Adnan Oktar organize suç örgütü ile ilgili yargı süreci devam ediyor.Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davanın 14. duruşması geçtiğimiz günlerde görüldü.

Diğer yandan daha önce Twitter'da "Kedicik Belgeleri - @KediLeaks" isimli hesaptan paylaşılan ses kayıtları büyük yankı uyandırmıştı.Kedicik belgelerinde yer alan videolarda, soruşturma kapsamında Adnan Oktar ve ekibinin dinlemelerine karşı nasıl önlem geliştirdiği anlaşılmıştı.

Dinlenildiği bilgisine ulaşan Adnan Oktar ve kedicikleri polis teşkilatı ile ahlak dışı ifadelerle dalga geçmişti.

Gazeteci Fuat Kozluklu, Adnan Oktar'ın dinledildiği bilgisine nasıl ulaştığını "Sapkın" adlı kitabında anlattı. 

Kozluklu, söz konusu polis ve yargı mensuplarının Adnan Oktar ile nasıl bir ilişki içinde olduklarını, "Dinlemeler sırasında Adnan Oktar'la işbirliği yapan emniyet mensubu üç kişi olduüu anlaşılır. İstanbul Adliyesi'nden de 4 kişinin Oktar ve örgütüyle ilişikileri tespit edilir." sözleri ile özetledi.

Adnan Oktar'ın dinlemelere karşı aldığı önlem ortaya çıktı!

Ortaya çıkan tespitlerin ardından Türk Polis Teşkilatı kısa süre sonra operasyon için düğmeye bastı.

Emniyet güçleri ile dalga geçen Oktar, Türk adaletinden kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Adnan Oktar'ın dinlemelere karşı aldığı önlem ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Adnan Oktar polis Fuat Kozluklu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.