Adnan Oktar suç örgütünün lobicisi bakın kim çıktı!

Eski Emniyet Müdürü Furkan Sezer, Adnan Oktar suç örgütüne eski bir bakanın bilgi sızdırdığını söyledi. Bunun üzerine o ismin, eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış olduğu iddia edildi.

Televizyon kanalındaki yayınlarla bir dönemin konuşulan isimlerinden olan Adnan Oktar'a yapılan operasyon yeniden gündem oldu.

140 Journos isimli YouTube kanalının yaptığı belgesel, Adnan Oktar suç örgütünün kirli yüzünü kamuoyuna bir kez daha gösterdi.

Aktarılana göre maddi durumu iyi ailelerin çocukları, küçük yaşlarda kandırılarak örgüte kazandırıldı.

Adnan Oktar suç örgütünün lobicisi bakın kim çıktı!

SUÇ ÖRGÜTÜNÜN KİRLİ YÜZÜ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Yapılan şantajlar, kumpaslar ve oyunlarla yüklü miktarda paralar örgütün kasasına girerken onlarca aile yok olma noktasına geldi.

Geriye sönen yaşamlar kaldı...

Belgeselde konuşan dönemin İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, eski bir bakanın Adnan Oktar'ı soruşturma konusunda uyardığını söyledi.

Adnan Oktar suç örgütünün lobicisi bakın kim çıktı! - Resim : 2

"ESKİ BİR BAKANIN ÖRGÜTE BİLGİ VERDİĞİNİ BİLİYORUZ"

Sezer, ''Dosyada var, eski bir bakanın örgüte, 'Adliyede sizinle ilgili bir hazırlık süreci var, süreç yürüyor, dikkatli olun, hocamızı uyarın' diye bilgi verdiğini biliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Furkan Sezer'in kastettiği bakanın eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış olduğu iddia edildi.

Adnan Oktar suç örgütünün lobicisi bakın kim çıktı! ile ilgili etiketler Adnan Oktar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.