Adnan Oktar suç örgütünün istihbarat birimi mi vardı? Dava dosyasından Kılıçdaroğlu detayı çıktı

Adnan Oktar ve suç örgütünün yargılandığı davanın dosyasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntının yer aldığı ortaya çıktı. Oktar'ın müritlerinin yazdığı notlarda Kılıçdaroğlu'nun özel kalemi ile görüştüklerini ve bu kişinin Kılıçdaroğlu'nun sevgilisi olabileceğine yönelik ifadeler yer aldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Cumhuriyet Gazetesi yazarI Mine Kırıkkanat geçtiğimiz günlerde KRT ekranlarında yaptığı açıklamalarda “Kılıçdaroğlu hakkında medyada önemli belgeler var, bu belgeler bende de var ama açıklayamam.” demişti. Yazar Mine Kırıkkanat'ın imalı ve ilginç açıklamaları bir anda gündeme gelmişti.

Kırıkkanat’ın bu açıklamalarının, geçtiğimiz günlerde SuperHaber.tv’de yapılan "CHP ve Adnan Oktar ilişkisi Meclis gündemine geliyor" başlıklı haberden konuşulması dikkati çekti.
Özel haberde, Adnan Oktar’ın kediciklerinin gizli bir şekilde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileriyle Maltepe Belediyesi’nde buluştukları yazılmıştı. Haberin devamında, AK Parti yönetiminin bu konuyu Meclis gündemine taşımaya hazırlandıkları da vurgulanmıştı.

 MİNE KIRIKKANAT KİMİ KASTETTİ?

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat “Kılıçdaroğlu hakkında başını çok ağrıtacak bir dosya var” şeklinde açıklama yaparken, Adnan Oktar örgütünü işaret ettiği iddia edildi.Yazar Kırıkkanat bu belgelerin kendisinde ve bazı medya kuruluşlarında olduğunun altını çizmişti.Herkesin izini sürdüğü bu belge ile detaylarına, SuperHaber ulaştı.

Adnan Oktar suç örgütünün istihbarat birimi mi vardı? Dava dosyasından Kılıçdaroğlu detayı çıktı

ÖZEL NOTLAR OKTAR'IN EVİNDE ELE GEÇİRİLDİ

Dava dosyasına giren ve Adnan Oktar’ın müridlerine 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sorulan bu belgede Kılıçdaroğlu hakkında çok ilginç bir detay olduğu ortaya çıktı. 11 Temmuz 2018 tarihinde Adnan Oktar’ın Kandili’deki evinde gerçekleştirilen polis operasyonunda çok miktarda not ele geçirilmişti. Polisin yaptığı araştırmada ele geçirilen bu notların Adnan Oktar’ın müridleri tarafından yazıldığı anlaşılmıştı.

Adnan Oktar suç örgütünün istihbarat birimi mi vardı? Dava dosyasından Kılıçdaroğlu detayı çıktı - Resim : 2

OKTAR'IN İSTİHBARAT GRUPLARI VARDI!

Polisin yaptığı soruşturma sonrasında Adnan Oktar ve grubunun İstanbul'da ve Ankara'da aralarında 'kediciklerin' de olduğu istihbarat gruplarının olduğu tespit edilmişti. Operasyon sonrası ele geçirilen belgelerde bilgi toplama gruplarının Adnan Oktar’a görüştükleri kişiler ve görüşme detaylarını verdikleri tespit edilmişti.

"HOCAM ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ KILIÇDAROĞLU’NUN SEVGİLİSİ OLABİLİR!”

Polis operasyonun da ele geçirilen bazı istihbarat bilgilerinin notlarının olduğu belgelerin bir tanesinde şu ifadeler yer aldı:

“Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü ile tekrar görüştük. Bu kişi aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun sevgilisi olabilir. Bu bilinen bir şey Alahualem. Zaten bayağı mevkisi var. Etkili biri. Kalem müdüründen daha geniş yetkili gibi hareket ediyor. Size yardımcı olacağım bir şey var mı diye sordu.”

Adnan Oktar suç örgütünün istihbarat birimi mi vardı? Dava dosyasından Kılıçdaroğlu detayı çıktı - Resim : 3

ADNAN OKTAR GRUBU KILIÇDAROĞLU’NUN ÖZEL KALEMİ İLE HALA GÖRÜŞÜYOR MU?

Ortaya çıkan belgelerin ardından Adnan Oktar'ın suç örgütünün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bilgilere nasıl ulaşabildiği merak konusu oldu. Öte yandan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın geçtiğimiz günlerde bahsettiği belgelerin Adnan Oktar'ın örgütü ile bir ilgisinin olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor.

Öte yandan Ankara kulislerinde Adnan Oktar'ın grubu ile Kılıçdaroğlu'nun özel kalemi arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun özel kaleminin Adnan Oktar'ın suç örgütüne başka siyasiler ve kamu kuruluşlarında başka görüşmeler ayarladığı da Ankara'dan yansıyan başka bir iddia olarak dikkat çekti.

Adnan Oktar suç örgütünün istihbarat birimi mi vardı? Dava dosyasından Kılıçdaroğlu detayı çıktı ile ilgili etiketler Adnan Oktar Mine Kırıkkanat Kemal Kılıçdaroğlu özel kalem görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.