"Adnan Oktar kitapları buldu" dedi! Tepki yağdı...

Kırşehir'in Kaman ilçesinde sokağa atılmış halde çok sayıda Adnan Oktar'a ait olan kitap bulundu. Harun Yahya mahlası ile yazılan kitapları Akit Gazetesi "Kırşehir'de gittiği bağ evinde Adnan Oktar kitapları buldu" diye haberleştirdi. Oysa Akit, sayfalarında Adnan Oktar'ın fikir ve kitaplarına en çok yer veren yayın kuruluşlarının başında geliyordu. Bu durumu bilen vatandaşlar Akit'e tepki gösterdi...

Kırşehir'in Kaman İlçesinde gittiği bağ evinde sokağa atılmış Adnan Oktar'ın kitaplarını bulan kişi kitapları polise teslim etti. 

B.F.K., Kaman ilçesi Cuma Mahallesi Darıözü mevkinde bulunan bağ evine gitti. Bağ evinden aldığı köpekleri gezdirmek için çıktığı arazide çam ağaçları içerisinde torbalar halinde atılmış kitaplar gördü. Kitapların Adnan Oktar'a ait olduğu gören B.F.K., 155 'i arayarak ihbarda bulundu. 

B.F.K.'nın bağ evine sadece köpeklerini gezdirmek için gittiği bilgisine ulaşılırken polis, kitapları kimin attığını belirlemek için tespit ve incelemelere başladı. 

"Adnan Oktar kitapları buldu" dedi! Tepki yağdı...

İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği bu haberi Akit gazetesi "Kırşehir'de gittiği bağ evinde sokağa atılmış Adnan Oktar kitapları buldu" başlığı ile sayfalarına taşıdı.

Bunun üzerine başta okurları olmak üzere Akit'e kamuoyundan tepki yağdı. Çünkü bulunan kitapların muadilleri yıllarca Akit tarafından okuyucularına promasyon olarak dağıtılmıştı. 

Hatta Akit, Adnan Oktar ve fikirlerine en çok yer veren gazetelerin başında geliyordu. 

"Adnan Oktar kitapları buldu" dedi! Tepki yağdı... ile ilgili etiketler Akit Adnan Oktar harun yahya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.