Adliyelerde ilk gün yoğunluğu!

Son dakika... Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemleri kapsamında nöbet sistemiyle çalışan ve bugün itibariyle duruşmaların görülmeye başlandığı Adalet Sarayı'nın giriş kapısında uzun kuyruklar oluşurken, Adliye koridorlarındaki yoğunluk ise dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında 15 Haziran'a kadar nöbet sistemi ile çalışması kararlaştırılan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün itibari yargısal süreç ve duruşmalar başladı.

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu!

Sabahın erken saatlerinden itibaren adliyeye gelen vatandaşlar, giriş kapılarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu! - Resim : 2

Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı kuyrukta bekleyen vatandaşlar, görevlilerce ateş ölçer ile ateşleri ölçüldükten ve adliyeye giriş yapan vatandaş sayısı alındıktan sonra içeri alındı.

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu! - Resim : 3

Duruşmaların yoğunluk gösterdiği günlerden biri olan bugün de adliye, koronavirüs salgınından önceki kalabalığı aratmadı.

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu! - Resim : 4

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu! - Resim : 5

Adliyelerde ilk gün yoğunluğu! ile ilgili etiketler adliye kovid-19 normalleşme duruşmalar ne zaman başlıyor duruşmalar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.