Adıyaman'da feci kaza! 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Takla atan araçta bulunan 13 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Adıyaman Gölbaşı istikametinden Pazarcık istikametine gitmekte olan İrfan Salar idaresindeki 46 LE 923 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölbaşı-Pazarcık Karayolu 21.kilometrede bariyerlere çarparak takla attı.

KAZADA 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK CAN VERDİ

Aynı ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu araç sürücüsü İrfan Salar ile otomobilde bulunan Yaren, Duygu, Mustafa ve Fatma Salar yaralanırken, 13 yaşındaki Eylül Salar ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Salar ailesi, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adıyaman'da feci kaza! 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

Olay yerinde hayatını kaybeden Eylül Salar'ın cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman'da feci kaza! 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Adıyaman Trafik kazası Gölbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.