Adıyaman 1954'ün yeni başkanı Cevher Erdem

TFF 3. Lig 4. Grup'ta liderliğini sürdüren Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nde başkanlık koltuğuna Cevher Erdem oturdu. Kayserispor'dan sonra Adıyaman da kadın başkan dönemine geçmiş oldu.

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve lider durumda bulunan Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nde Başkan Sait Aybak, başkanlık görevini 2. Başkan Cevher Erdem’e bıraktı. Takımdan ayrılmadığını, sadece başkanlık görevini devrettiğini açıklayan Aybak, “Kulübümüzün ikinci Başkanı Cevher Erdem hanımefendiye Başkanlığı bırakıyorum. Sezon sonuna kadar maddi manevi yanındayım, destekçisiyim, işbirlikçisiyim. Dileğimiz temennimiz Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün bu yılda bir üst lige çıkmasıdır" dedi.

Böylece Türk futbol Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın ardında bir kadın başkana daha kavuştu. Son hafta evinde Kelkit 1954'ü tek golle geçen Yeşil-Sarılılar, yeni başkanıyla ilk maçında Aksaray Belediyespor'un konuğu oluyor.

Adıyaman 1954'ün yeni başkanı Cevher Erdem ile ilgili etiketler Adıyamanspor Cevher Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.