"Adını yan yana anmak dahi Kemal Abi'ye ayıptır!"

Kemal Sunal'ın yaptığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyen Cemile Bayraktar'a en sert tepkilerden biri gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, "O yazının adını bilmediğim yazarı ile Kemal Abi'nin adını yan yana anmak dahi Kemal Abi'ye yapılmış bir ayıptır"dedi.

Gazeteci-yazar Fatih Altaylı, konuyu HaberTürk'teki köşesine taşıyarak sert açıklamalarda bulundu. Cemile Bayraktar'ın "Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir" sözleriyle ilgili "Bu cümlede bir Kemal Sunal'a değil, Türk halkına açık bir hakaret görüyorum. Bu filmler bu kadar izlenip bu kadar sevilmişse ve bunu iddia eden adını hatırlamadığım kişi bu filmlerin hakaret olduğunu düşünüyorsa bu halka hakarettir, Sunal'a değil." ifadelerini kullandı.

 "ADINI İLK KEZ DUYDUĞUM KİŞİ KEMAL SUNAL'I ELEŞTİRİYOR"

Altaylı Sunal ailesinin de bu gibi konuları ciddiye almasını eleştirerek şunları söyledi;

Türkiye'de filmleri en çok seyredilen, üzerinden yıllar geçtiği halde hala güldüren, düşündüren, eğlendiren Kemal Sunal'ın filmlerini eleştirmiş adını hayatımda ilk kez duyduğum ve duyduktan yaklaşık 3 saniye sonra unuttuğum biri. Demiş ki, "Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir"

 "TÜRK HALKINA AÇIK HAKARETTİR"

Açıkçası bu cümlede bir Kemal Sunal'a değil, Türk halkına açık bir hakaret görüyorum. Bu filmler bu kadar izlenip bu kadar sevilmişse ve bunu iddia eden adını hatırlamadığım kişi bu filmlerin hakaret olduğunu düşünüyorsa bu halka hakarettir, Sunal'a değil.

 "O KİŞİNİN KEMAL ABİ'NİN ADIYLA ANILMASI BİR HAKARETTİR"

"Tabii işin bir diğer tarafı da Sunal ailesinin bu kişi ciddiye alıp yanıt vermesi. İşiniz gücünüz mü yok da her türlü saçmalığa, zırvalığa yanıt veriyorsunuz. O yazının adını bilmediğim yazarı ile Kemal Abi'nin adını yan yana anmak dahi Kemal Abi'ye yapılmış bir ayıptır."

"Adını yan yana anmak dahi Kemal Abi'ye ayıptır!" ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Kemal Sunal cemile bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.