Adına sahte TikTok hesabı açılan Oktay Kaynarca isyan etti: ''Şerefsizler!''

Aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde canlandırdığı Cezayir karakteriyle ekranlarda olan oyuncu Oktay Kaynarca, adına açılan sahte TikTok hesabından depremzedeler için yardım topladığını görünce ateş püskürdü. ''Yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var.'' diyen Oktay Kaynarca, konu ile ilgili suç duyurusunda bulunduğunu da açıkladı.

Deprem felaketinin ardından harekete geçen Oktay Kaynarca, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçlar için AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent ile bir araya gelmiş ve AHBAP Koordinasyon merkezinde firmalarla telefonla görüşme yapmıştı. ATV'de yayınlanan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinde Ceyazir karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, adına sahte TikTok hesabı açıldığını görünce neye uğradığını şaşırtı.

TAKİPÇİLERİNİ SAHTE HESAP KONUSUNDA UYARDI


Depremzedeler için yardım toplayan oyuncu Oktay Kaynarca, adına sahte hesap açılarak para toplandığını öğrenince, Instagram hesabından paylaşım yaparak sevenlerini ve takipçilerini bilgilendirdi.

Instagram hesabı üzerinden takipçilerini uyaran Kaynarca, ''TikTok'ta adıma sayfa açıp yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. Bu tür hesaplara ve insanlara itibar etmeyin lütfen.'' dedi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili resmi işlem başlattığını duyurarak, ''Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşımda görürüm bunları'' ifadelerini kullandı.

Adına sahte TikTok hesabı açılan Oktay Kaynarca isyan etti: ''Şerefsizler!'' - Resim : 2

Adına sahte TikTok hesabı açılan Oktay Kaynarca isyan etti: ''Şerefsizler!'' - Resim : 3

 

Adına sahte TikTok hesabı açılan Oktay Kaynarca isyan etti: ''Şerefsizler!'' ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca deprem Ben Bu Cihana Sığmazam TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.