ADGYO kaç lot verdi? Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Adra GYO), yatırımcıların uzun süredir beklediği halka arz işlemine son verdi. 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinin ardından, halka arz sonuçları netlik kazandı. Peki, ADGYO kaç lot verdi? Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Adra GYO) halka arz gelişmesi, yatırımcılar ve finans dünyası tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyordu. Bu çerçevede ADGYO'nun kaç lot vereceği ve ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Peki, ADGYO kaç lot verdi? Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?

ADGYO kaç lot verdi? Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?

ADRA GYO HALKA ARZ KAÇ TL?

Adra GYO'nun halka arzı, 1 TL nominal değerli paylar için 22,66 TL sabit fiyat üzerinden gerçekleştirildi. Toplamda 1,6 milyar TL büyüklüğündeki halka arz sürecinde yatırımcılara 34 lot dağıtıldı. Bu dağıtım, yatırımcıların büyük bir ilgi gösterdiği ve taleplerin yoğun olduğu bir sürecin sonucunu yansıtıyor.

ADRA GYO HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Adra GYO'nun halka arzının tamamlanmasının ardından yatırımcıların merakla beklediği bir diğer soru ise şirketin Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı tarih oldu. Sonunda bu tarih de netlik kazandı. ADGYO hisse koduyla işlem görecek olan Adra GYO'nun, 20 Eylül Çarşamba günü itibarıyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı açıklandı.

ADRA GYO HALKA ARZ HİSSE KODU NE?

Adra GYO'nun hisse kodu #ADGYO olarak belirlendi ve şirketin payları Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Halka arz süreci, Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirildi.

ADGYO kaç lot verdi? Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? ile ilgili etiketler Hisse
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.