Adem ve Nagihan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere'nin yıllar önce çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Nagihan Karadere, Survivor tarihinin en olaylı kadın yarışmacılarından. Hem katıldığı ilk sezon söyledikleriyle hem de bu yıl yaptıkları ile adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Adem Kılıççı ise Survivor'ın en başarılı yarışmacılarından biri. Özellikle bu yıl performansı göz dolduruyor. Peki bu ikilinin alakası ne dersiniz? Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı'nın sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

 İŞTE O FOTOĞRAF

Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı'nın milli takım günlerine ait olan bu fotoğrafı herkesi şaşırttı. Şaşırtan yanı ise ikilinin birlikte fotoğrafının olması değil, Nagihan Karadere'nin müthiş değişimi oldu.

Adem ve Nagihan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafı! - Resim : 2

Adem ve Nagihan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafı! ile ilgili etiketler Survivor fotoğraf Nagihan adem eski
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.