Adebayor 4,5 milyon euro mu kazanacak? Resmi açıklama geldi

Emmanuel Adebayor'un 4,5 milyon euro aldığı haberlerini yalanlayan Başakşehir'den Togolu golcü için resmi açıklama geldi.

Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, ara transfer döneminin bitmesine sayılı dakikalar kala gerçekleştirdikleri Emmanuel Adebayor transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Saral, Togolu golcünün Başakşehir'den 4.5 milyon Euro kazanacağı iddialarını yalanladı.

"ADEBAYOR'UN 4.5 MİLYON EURO KAZANMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Adebayor ile yaz aylarında görüşme yaptıklarını anlatan Saral, “O günkü şartlarla bugünkü şartlar farklı. O zamanki şartlar çok uygun değildi. O yüzden, yazın olmadı şimdi oldu. Adebayor'un 4.5 milyon Euro kazanması söz konusu değil. Zaten bu sebeple transfer yazın olmamıştı. Biz, rakamlara çok girmiyoruz. Takım içi dengeler bizim için önemlidir. Şu anda o dengelerde devam ediyoruz” diye konuştu.

Tecrübeli ismin Başakşehir projesinden çok etkilendiğini belirten Mustafa Saral, “Tesisi gezdiği zaman çok mutlu oldu. Projeye inandığını söyledi. Hocamızla tanıştı. Şu anda her şey yolunda. Biz oyuncu konusunda kulüp menfaatlerinin dışına çıkmıyoruz. Maliyet konusunda ise herhangi bir açıklama yapmayı uygun bulmuyoruz.” ifadelerini kullandı.

"ADEBAYOR, PROJELERİMİZİ ÇOK BEĞENDİ"

Transfer sürecini anlatan Başakşehir yöneticisi, “Daha önce Antalya'da konuşmuştuk. Eto'o'nun ayrılması söz konusuydu. Antalyaspor bir karar aldı. Biz de saygı duyduk. Daha sonra gelişen olayların ardından hocamız transfer istedi. Biz de takviye yapma kararı aldık. Adebayor son olarak Afrika Kupası'nda oynadı. Biz de takip ettik kendisini. Biz projelerimizi ve kulübü anlattık. “Bana az anlatmışlar” dedi. Hiçbir problem olmadan anlaşma sağladık. Herhangi bir önyargısı da yoktu. Pozitif şekilde geldi ve imzayı attı.” dedi.

"ŞU ANDAKİ DÜŞÜNCEMİZ KASIMPAŞA MAÇI"

4 transfer gerçekleştirdiklerini ve Sokol'u da kiralık verdiklerini anlatan Saral, şampiyonluk iddiaları hakkında ise ” Bizim şu andaki hedefimiz Kasımpaşa maçıdır. Son haftalara yaklaştığımızda nerede olduğumuz önemli. Ona göre belki hedefler olacak. Şu anda ise sadece Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Kısa vadedeki hesaba bakacağız, sonra uzun vadeli düşünce ortaya çıkıyor.” yorumunda bulundu.

"AKADEMİ KONUSUNDA ATLETİCO MADRİD İLE ANLAŞABİLİRİZ"

Öte yandan İrfan Can Kahveci'nin gol atmasına mutlu olduklarını belirten Saral, akademi çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Deneyimli yönetici, ” Atletico Madrid ile akademi konusunda görüşmeler yaptık. Tesisin açılışıyla ilgili ilk kazmayı vurduktan sonra bazı şeyler daha da netleşecek. Atletico ile iyi ilişkilerimiz var. Büyük ihtimalle Atletico ile bu konuda anlaşacağız” diyerek sözlerini bitirdi.

Adebayor 4,5 milyon euro mu kazanacak? Resmi açıklama geldi ile ilgili etiketler Başakşehir maaş Transfer Sözleşme adebayor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.